OVER SANNE

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Meer weten over mij, deze blog en mijn bedrijf? Lees dan snel verder!

© Otto Kalkhoven (http://www.kalkhovenfotografie.nl/)

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Sanne Meijer, ik ben 24 jaar en opgegroeid in het mooie Ter Apel. Sinds een aantal jaar woon ik in de stad Groningen, waar ik International Relations studeer aan de RuG. Daarnaast werk ik bij het SNN en ben ik ondernemer. Meer weten? Klik hier voor een interview met mij (via het tijdschrift Noorderbreedte).

OP ONTDEKKINGSTOCHT DOOR MIJN EIGEN OMGEVING
Ik blog over mooie plekken en bijzondere verhalen ‘dichtbij’. Mijn blog neemt je voornamelijk mee op ontdekkingstocht door Groningen, maar ook door Ostfriesland (Dld) en Emsland (Dld) aan de andere zijde van de grens. Op de fiets ontdek ik de natuur, cultuur en geschiedenis van mijn eigen omgeving en schrijf ik over de schitterende landschappen, oude volksgebruiken en verborgen verhalen die ik onderweg tegenkom. Inmiddels weet ik dat je niet ver hoeft te reizen om iets te vinden wat je zal verwonderen… Als je het maar wilt zien!

ONDERNEMING
In het verlengde van mijn blog ligt mijn onderneming, die ook Sanne Meijer Onderweg heet. Organisaties kunnen op verschillende manieren adverteren op mijn website of via sociale mediakanalen. Daarnaast schrijf ik als freelance schrijfster en journaliste voor (regionale) tijdschriften en kranten, en doe ik uiteenlopend communicatie-werk en geef ik lezingen. Klik hier voor meer samenwerkingsmogelijkheden.

MEER
Klik hier voor een overzicht van media-items betreffende Sanne Meijer Onderweg.