OVER SANNE

© Otto Kalkhoven (http://www.kalkhovenfotografie.nl/)

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Sanne Meijer, ik ben 24 jaar en opgegroeid in het mooie Ter Apel. Nu woon ik in de stad Groningen, waar ik gestudeerd heb aan de Rijksuniversiteit. Inmiddels heb ik een superleuke baan in de stad en daarnaast ben ik blogger en ondernemer. Meer weten? Klik hier voor een interview met mij (via het tijdschrift Noorderbreedte).

OP ONTDEKKINGSTOCHT DOOR MIJN EIGEN OMGEVING
Ik wil mijn eigen omgeving beter leren kennen. Daarom heb ik enkele jaren geleden besloten om toerist in mijn eigen regio te zijn door ‘lokaal te reizen’. Ik ben op ontdekkingstocht door Groningen, maar ook door Oost-Friesland (Dld) en het Emsland (Dld). In dit Gronings-Duitse grensgebied ben ik opgegroeid. Op de fiets ontdek ik de natuur, cultuur en geschiedenis van mijn eigen omgeving en schrijf ik over de schitterende landschappen, oude volksgebruiken en bijzondere verhalen die ik onderweg tegenkom. Deze blog is mijn reisverslag.

ONDERNEMING
In het verlengde van mijn blog ligt mijn onderneming, die ook Sanne Meijer Onderweg heet. Organisaties kunnen op verschillende manieren adverteren op mijn website of via sociale mediakanalen. Daarnaast schrijf ik als freelance tekstschrijfster en journaliste voor (regionale) tijdschriften en kranten, en doe ik uiteenlopend communicatie-werk (voornamelijk gericht op Noord-Nederland). Klik hier voor meer samenwerkingsmogelijkheden.

MEER
Klik hier voor een overzicht van media-items betreffende Sanne Meijer Onderweg.