SAMENWERKEN

Sanne Meijer Onderweg bestaat sinds de zomer van 2014. Wat is begonnen als een klein pagina met verhalen over Groningen, is inmiddels uitgegroeid tot een veelgelezen blog over de provincie Groningen en het Gronings-Duitse grensgebied. In februari 2016 is Sanne Meijer Onderweg van Blogspot naar een eigen website verhuisd. Groeiende lezersaantallen en een immer groter wordende schare volgers op sociale media kanalen hebben geleid tot leuke samenwerkingen met andere organisaties. Sinds april 2016 staat Sanne Meijer Onderweg ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.


DIENSTVERLENING

SCHRIJVEN

Tekstschrijven 
Iedere tekst is belangrijk – of het nu om commerciële, zakelijke, formele of informele teksten gaat. Uiteindelijk is het doel dat je jouw publiek met een begrijpelijk en aantrekkelijk verhaal aanspreekt. Ik help je daarom graag bij het schrijven en redigeren van teksten. Daarbij staat jouw visie voorop. Via een gesprek (per telefoon of, beter nog, bij een kopje koffie) probeer ik jouw wensen dan ook zo goed mogelijk voor ogen te krijgen.

Journalistiek 
Verhalen schrijven is mijn passie – van interviews en portretten tot reportages en columns. Als freelance schrijfster en journalist schrijf ik met name over natuur, cultuur en mensen in Noord-Nederland en Noordwest Duitsland.

COMMUNICATIE 

Sociale media beheer 
Je sociale media kanalen zijn jouw visitekaartje en dé manier om je publiek het beste te bereiken. Het is daarom van belang dat je jouw Facebook, Twitter, Instagram en andere kanalen op orde hebt en regelmatig voorziet van creatieve en aantrekkelijke content. Geen tijd? Laten we dan onze krachten bundelen!

Projecten
Zoek je een creatieve toevoeging aan jouw project? Ik denk mee over innovatieve ideeën en neem graag deel aan sociale, culturele en groene projecten in Noord-Nederland. Mijn dienstverlening vindt met name plaats op het gebied van tekstschrijven, sociale media beheer, PR en andere communicatiewerkzaamheden.

MARKETING(-TOOL) 

Mijn blog neemt een groot aantal lezers mee op ontdekkingstocht door de provincie Groningen en het noordelijke Nederlands-Duitse grensgebied. Mijn website en sociale media worden daarom gevolgd door een specifieke (doel)groep: mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, cultuur, natuur, Noord-Nederland en Noordwest Duitsland. Deze doelgroep is interessant voor bijvoorbeeld natuurorganisaties, culturele instellingen, toerismeorganisaties en horeca. Een onderzoek van Technorati wees uit dat van alle online kanalen, weblogs de derde plek bezetten voor wat betreft invloed op het aankoopgedrag van consumenten. Bloggers met een groot bereik worden daarom ook wel ‘(social) influencers’ of ‘social inspirers’ genoemd. Check hieronder de mogelijkheden.

Advertorials
Een veelgebruikte manier om bloggers voor marketingdoeleinden te gebruiken, is om hen over een product of dienst te laten schrijven. Bijvoorbeeld: brengt jouw organisatie een boek uit over Groningen? Heb jij een leuke b&b op een mooie locatie? Organiseer je een cultureel evenement? Op zoek naar een ambassadeur voor jouw organisatie? Laat het me weten!

Winacties
Wil je jouw product of dienst promoten door een (deel-en-)winactie op te zetten? Je kunt je winactie via mijn website en/of sociale media laten lopen om zodoende de juiste doelgroep te bereiken.

Vermelding op de website
Jouw merk, product of dienst vermelden (+ link) in een blog-post van Sanne Meijer Onderweg.

Vermelding op sociale media
Jouw merk, product of dienst vermelden (+ link/tag) op sociale media kanalen van Sanne Meijer Onderweg.


CONTACT & INFORMATIE 

Ben je geïnteresseerd in één of meer van bovenstaande diensten of heb je zelf een ander leuk idee in gedachten? Ik ben benieuwd! Voor informatie, vragen en/of voorstellen, neem gerust (vrijblijvend) contact op via info@sannemeijeronderweg.nl.  

Sanne Meijer Onderweg is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65798783. Op alle vormen van samenwerking zijn de Algemene Voorwaarden van Sanne Meijer Onderweg van toepassing.


SAMENWERKINGSPARTNERS

Hieronder vind je een selectie van (eerdere) samenwerkingspartners en/of opdrachtgevers. Meer informatie? Mail naar info@sannemeijeronderweg.nl.