OVER SANNE

Foto: Iris van den Brand

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Sanne Meijer, ik ben 25 jaar en opgegroeid in het mooie Ter Apel. Nu woon ik in de stad Groningen, waar ik geschiedenis en internationale betrekkingen gestudeerd heb aan de Rijksuniversiteit.

OP ONTDEKKINGSTOCHT DOOR MIJN EIGEN OMGEVING
Ik wil mijn eigen omgeving beter leren kennen. Daarom heb ik enkele jaren geleden besloten om toerist in mijn eigen regio te zijn door ‘lokaal te reizen’. Ik ben op ontdekkingstocht door Groningen, maar ook door Oost-Friesland (Dld) en het Emsland (Dld). In dit Gronings-Duitse grensgebied ben ik opgegroeid. Op de fiets ontdek ik de natuur, cultuur en geschiedenis van mijn eigen omgeving. Ik schrijf over de schitterende landschappen, oude volksgebruiken en bijzondere verhalen die ik onderweg tegenkom. Deze blog is mijn reisverslag.

ONDERNEMING
In het verlengde van mijn blog ligt mijn onderneming, die ook Sanne Meijer Onderweg heet. Ik ben tekstschrijver en projectmanager, met een hart voor Groningen. Alle projecten waar ik aan werk, dragen op hun eigen wijze bij aan de ontwikkeling van Groningen. Zo zetten we deze mooie provincie samen nóg beter op de kaart. Klik hier voor meer informatie.