OVER SANNE

Foto: Iris van den Brand

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Sanne Meijer, ik ben 28 jaar, opgegroeid in het mooie Ter Apel maar inmiddels woonachtig in de bruisende stad Groningen. Ik heb geschiedenis en internationale betrekkingen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en momenteel werk ik als zelfstandig ondernemer aan een aantal heel toffe projecten!

OP ONTDEKKINGSTOCHT DOOR GRONINGEN
Toerist in eigen regio – ik kan het iedereen aanraden! Sinds een aantal jaar ben ik op ontdekkingstocht door Groningen, maar ook door Oost-Friesland en het Emsland in Duitsland. In dit Gronings-Duitse grensgebied ben ik opgegroeid. Op de fiets ontdek ik de natuur, cultuur en geschiedenis van mijn eigen omgeving. Ik schrijf over de schitterende landschappen, oude volksgebruiken en bijzondere cultuurhistorie die ik onderweg tegenkom. De verhalen op mijn website (mijn blog) vormen mijn reisverslag.

BEDRIJF
In het verlengde van mijn blog ligt mijn bedrijf, dat ook Sanne Meijer Onderweg heet. Als freelance historica, auteur en projectmanager houd ik mij vooral bezig met projecten die Groninger cultuurhistorie toegankelijk maken voor een breed publiek. Ik combineer inhoudelijke kennis met een sterk organisatorisch vermogen én een breed netwerk binnen en buiten de Groninger cultuursector. Klik hier voor meer informatie.